Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Little G Weevil - Something Poppin’ lemezbemutató koncert


Hangvilla Veszprém

2018. április 26. 19:00

Little G Weevil lemezbemutató koncertje a Hangvillában.

Little G Weevil (Szűcs Gábor) új lemezzel jelentkezett szeptemberben, amely egyben fontos mérföldkő is karrierjében, hiszen szakítva a korábbi évek tradicionalis blues hangzásával , ezúttal egy jóval modernebb megközelitésű anyag született. Partnere a kiváló Atlanta-i dobos, Daniel Harper, valamint billentyűs hangszereken Premecz Mátyás, gitáron Borsodi László és basszusgitáron Pfeff Márton.

“A lemez fő inspirációja a 70-es évek afro-amerikai zenéje volt. Ez az a korszak, amikor a blues elkezdett keveredni modernebb, funkysabb ritmusokkal és soulos dallamokkal. Ekkortájt jelentek meg a blues-alapú rockdalok is. Ezek szintén jellemzőek az album egy részére. Nagyon büszke vagyok erre a lemezre, szerintem ez életem eddigi legkreatívabb munkája. Magyar-amerikai-angol-spanyol kooprodukció” - mondta a hvg-nek Little G. Weevil.

A felállás:

LGW: ének, gitár
Daniel Harper: dob
Premecz Mátyás: hammond orgona
Borsodi László: gitár, ének
Pfeff Márton: basszusgitár